מירי זורגר מציעה: 5 מתכוני דגים ל-9 ימים

מירי זורגר 6 Comment on מירי זורגר מציעה: 5 מתכוני דגים ל-9 ימים

מירי זורגר במתכוני דגים לתשעת הימים • לברק בטמפורה, אמנון מאודה, סלמון קרמבל, טונה צרובה ופילה אמנון במרינדה

צילום: Edi Israel/Flash90
23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

דגים

לברק בטמפורה

מצרכים

4 פילטים של דג לברק ללא עור ועצמות חתוכים לאצבעות

בצק טמפורה

מצרכים

500 גרם  קמח

10 גר'  אבקת אפיה

3 ביצים מס 2

מלח פלפל שחור גרוס טרי

שום כתוש

1 כף שומשום בצבעים

סודה לפי ספיגה

אפשר להחליף 20 אחוז קמח בקורנפלור

אופן ההכנה

לערבב את המצרכים אך לא יותר מדי להעביר את מנות הדג אל הבצק

לשים בקרור לשעה לפני הטיגון

 

אמנון מאודה

מצרכים

6 פילטים של אמנון

4 כפות פסטו בזילקום

מלח פלפל שחור גרוס טרי

16 עגבניות שרי

12 זיתי קלמטה

חופן עלי בזיליקום- או פטרוזליה

אופן ההכנה

סדרי פילה מעל נייר אפיה כשהעור כלפי מעטה

מרחי בפסטו והניחי מעל עגבניות שאי חצויות ו2 זיתי קלמטה

פזרי מלח פלפל וסיגרי את הנייר

הכיני כך את כל הפילטים

סדרי בתבנית ואפי כ 20 ד' בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

פתחי את הניר קלות קשטי בעלי בזיליקום טריים והגישי

 

טונה צרובה

מס מנות-8

500 גר' פילה טונה ורודה טרייה

למשרה

1/2 כוס רוטב סויה

1/3 כוס שמן זית

4 שיני שום כתושות

3 כפות סילאן

1/2 כפית מלח

מעט פלפל שחור גרוס טרי

לציפוי

1 כוס שומשומים בצבעים

אופן ההכנה

את הטונה יש לחתוך לאורך למנות צרות וארוכות

הכנת המשרה

ערבבי את המצרכים והשרי את מנות הטונה כשעתיים

הכנת המנה

במחבת כבדה חממי מעט שמן זית

את נתחי הטונה הוציאי מהמשרה וטבלי בתערובת השומשומים

צרבי כ 2 ד מכל צד והעבירי לצלחת

קררי היטב

פרסי לפרוסות דקות והגישי עם סלט עלים וצנוניות

 

סלמון קרמבל

מצרכים

6 מנות פילה סלמון ללא עור ועצמות

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

מיץ מלימון אחד

5 כפות מיונז

לציפוי קרמבל

3 כוסות פירורי פנקו

4 שיני שום כתוש

3 כפות פטרוזליה קצוצה

2 ביצים

4 כפות שמן

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

מתבלים את מנות הדג במלח פלפל ומיץ לימון ומניחים מכוסה במקרר

הכנת הקרמבל

בכלי מניחים את כל המצרכים ומערבבים למסת פירורים

הרכבת המנה

בתבנית מניחים את מנות הסלמון מורחים מעל מיונז ומפזרים בנדיבות פירורים מהדקים היטב

מעבירים לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות ואופים ללא כיסוי 10 ד'

מגישים חם

 

 

פילה אמנון במרינדה

מצרכים

6 פילטים של אמנון ללא עצמות

למרינדה

1 כוס שמן זית

3 שיני שום כתושות

1 זסט מחצי לימון

מיצ מחצי לימון

1/2 כפית צילי גרוס

1/2 כוס יין לבן

3 כפות פטרוזליה קצוצה

אופן ההכנה

הכנת המרינדה

במחבת הניחי את השמן הוסיפי את שאר המצרכים והביאי לרתיחה עדינה

ערבבי היטב וצנני

טבלי את הפילטים במרינדה והניחי על תבנית מרופדת בניר אפיה

חממי תנור ל 200 מעלות  ואפי כ 20 ד או עד להשחמה

 



6 תגובות

מיין תגובות
  1. 6

    לתשומת לב הצופים, ולתשומת לב השפית הנכבדה.
    במתכון האחרון מופיע יין כמרכיב. אסור להשתמש בתשעת הימים!!

  2. 5

    לדעתי ולדעת רוב הגולשים.צריך להסריט בווידאו את המתכונים הטעימים של מירי. לא כל אחד מסוגל לשבת מול המחשב ולהתחיל לירשום מתכונים.זה מעייף.בפרט שהרקע לבן לבן.והעניים מיסתנוורות.אז אני מודה לאחראים על כך.ולמירי היקרה: כל הכבוד על המתכונים המיוחדים שלך.אוהבת אותך.

  3. 4

    מצטרפת לכל מילה אני משתמשת רק במתכונים שמוסרטים.

  4. 2

    חולות נפש רק תראו איך אתם מחורות לאינטרנט ולאיפון סמארטפון
    יעלה זה מתכונים לא קולנוע

  5. 1

    מה קרה רק לא אוכלים בשרי שבוע אחד וכבר יש מלא מתכונים באתר כאילו זה מה שחסר לכם עכשיו ב-ש-ר